Sex Hikayesi Fantezileri Gerçek Oluyor

Sex hikayesi fantezileri gerçek oluyor derken biz bunu kastediyorduk. Haydi hemen gelin sex hikayeleri adlı makalemizi okuyalım.

Ben 47 yaşındaki karım Hatice 42 yaşında hafif balık eti 162 cm boyda 65 kg hafif dolgun kalçalı kumral bir bayan. Bugün sizlere istanbulalem.com için hazırladığımız seks hikayemizi anlatacağız. Eşimle evlendiğimizde 19 yaşındaydı. 1 kızımız var oda Annesi gibi erken evlendi. Sex hayatımız renklensin diye eşime sikerken çeşitli fantaziler anlatırdım. Özellikle eşii sex hikayeleri anlattığım da çılgınca şehvete gelir. yada bazı chat sitelerinde kamera kapalı yarağını okşayan masturbasyon yapan erkekleri seyrederiz birlikte karımın gözleri parlar. özellikle iri yaraklı birini gördüğünde önünü okşarken benimkini ağzına alır ve finalde çılgınca orgazm yaşarız.

Çoğu zaman yatakta ayna önünde yarağımın üstüne oturur zıplarken eğilir poposu dikilir bende tam tost pozisyonundasın şimdi arkanda da olsaydı bir yarak derim hemen sus sapık der ama gözleri parlar ve orgazm olur. bende öyle bir fantaziyi istediğini anlıyordum artık.
Nihayet 2 hafta önce bir anda bu fantazimiz gerçekleşti . Cumartesi sabahı erkenden uyanmış tatilin verdiği rahatlıkla yatakta birbirimizi okşayarak vakit geçiriyorduk ve saat 10,30 da falan iş çırılçıplak sevişmeye dönmüştü. 10 dk falan seviştikten sonra artık birleşecekken zil çaldı. karım hayırdır bu vakit dedi . benim jeton düştü doğal gaz sayacı okuma günüydü çünkü her ay standart aynı tarihte okunuyordu ve sokağa çıkma yasağı olduğundan başkada kimse gelmezdi. hemen atlet kilodumu giymeden pijamamı giydim. karıma giyinme geliyorum dedim. evimizde müstakil zaten. dış kapıyı açmak için otomatiğe bastım . 28-30 yaşlarında uzun boylu yakışıklı bir delikanlı doğalgaz diyerek girdi. dış kapıyı örtermisin deyiverdim birden gayriihtiyari kapattı. sayacı okudu. üst kata çıktı daire boş zaten orada kullanım yok dedi faturayı verirken . bir anda vaktin var mı deyiverdim. noldu abi dedi içeri gel yarım saatlik bir işimiz var dedim. yüzüme baktı hayırdır abi dedi. gel pişman olmazsın ,istemezsen çıkıp gidersin dedim. anlamadı yüzüme baktı sessizce karımla bana partner ol dedim . gözleri parladı. içeri girdi. sessiz ol dedim. holde beklemesini ve çağırdığımda gelmesini istedim. bu arada burda soyun usulca dedim ve yatak odasına gittim. karım kimdi dedi Doğalgaz okuyucusu dedim. uzun sürdü dedi. biraz lafladık dedim. soyundum yatağa girdim.

Seks hikayeleri de bugünlük bu kadardı.

Comments (0)
Add Comment